Edzőnotesz

Az Edzőnotesz című program egy olyan valós felhasználói kívánságra jött lére, melyben egy labdarúgó csapat mindennapi életével kapcsolatos adatokat lehet gyűjteni és rendszerezni egy teljes bajnoki idény során, továbbá megkönnyíti a kiértékelésüket és az elektronikus tárolásukat. Fordulók eredményei, gólok, sárga és piros lapok száma, játszott percek mennyisége fordulónként rögzíthetőek, és a megadott adatok alapján az aktuális bajnokság állása is megtekinthető.
Mindezek mellett a különféle taktikai felállások rögzíthetőek és kinyomtathatóak.

Adatok

Státusz Shareware
Verziószám v1.2
Nyelv Magyar, angol, német)
Programméret Kb. 3,5Mb
Ismert hibák: Minden ismert hiba javítva.
Letöltés letöltés

Képek

Regisztráció

A program valódi igényeknek megfelelően készült, de a további megvalósítható javaslatok is bekerültek a programokba. Egy regisztrációs kód megvásárlásával jogod lesz:

Továbbá a regisztrációval támogatod a honlap fenntartását, a program továbbfejlesztését.

A megrendelés menete

  1. Küldj egy megrendelő e-mailt, amiben add meg azt a nevet és címet, amire kiállítsam illetve elküldjem a számlát (ha nem ugyanaz, akkor mind a kettőt)
  2. A válaszlevélben megkapott információk alapján átutalhatod/elküldheted a pénzt, vagy postázom a csomagot
  3. Előre utalás esetén amint megérkezett a pénz, küldöm a számlát és megkapod emailben a regisztrációs kódot illetve a CD-t
  4. Postai utánvételes vásárlás esetén pedig postán fogod megkapni a CD-t, illetve a kódot, és az átvételkor kell a postásnak kifizetni az ellenértéket.
CD vásárlásra is van lehetőség, mely CD a fenti program és regisztrációs kód mellett tartalmaz még egy olyan videofájlt, mely bemutatja az alapvető felhasználási lehetőséget, mindezzel megkönnyítve a kezdő felhasználó számára a program működtetését.

Rendelési lehetőségek

FIGYELEM! Az Edzőnotesz forgalmazása 2017.november 27-től megszűnt, az újabb verzió MEGÉRKEZETTT

Csak kód rendelés CD rendelés
Utalás számlára (előre fizetendő) - - - - - -
Postai utalvány (előre fizetendő) - - - - - -
Utánvétel (utólag fizetendő) - - - - - -
A fenti árak bruttó árak (alanyi adómentes), tartalmazzák már a csomagolási és postaköltséget is (ahol postázásra kerül).